Laddar Evenemang

« All Events

DevTribe Gathering 10

15 mars @ 17:00 - 20:00

- Gratis

Huvudsponsor:

Nackademin

Temat denna gång är:

testautomatisering

När man pratar om agil utveckling, tänker man ofta på agil organisation och att utveckla mjukvara på ett visst sätt. Men det är inte bara dessa saker som är i fokus när vi vill arbeta agilt. En viktig aspekt vi vill uppnå är smidiga leveranser med bra kvalitet – något som ibland missas av chefer och ibland till och med av utvecklare. Även om ett specifikt team har sina processer som fungerar, så kan det vara en stor utmaning att genomföra för en hel organisation. Inom Agila arbetssätt så finns det dock många goda arbetssätt som kan hjälpa organisationer att förbättra sig.

Många företag förändrar sina arbetsflöden och istället för att färdigställa tester i slutet av en utvecklingscykel så fokuserar man på att testa på en daglig basis, vilket gör det till en mer kontinuerlig process som rör sig mer mot kontinuerliga leveranser. Detta innebär att man inte väntar med att testa i slutet av ett projekt, utan man kan testat kontinuerligt. Men varje förändring för med sig nya utmaningar och även när man ser fördelarna med att testa kontinuerligt så handlar det fortfarande om att göra det snabbt och effektivt samtidigt som man minimerar flaskhalsar.

En lösning på denna utmaning är testautomatisering. Testautomatisering innebär att man både kan hålla en hög kvalitet, samtidigt som man sparar tid på aktiviteter och låter både utvecklare och testare fokusera på att ta fram rätt tester, rätt resultat samt att planera för kvaliteten framåt i projektet.

Under den här Dev Tribe Gathering så vill vi diskutera hur man kan göra testautomatisering till en verklighet. Du får en chans att lyssna på och diskutera med experter som har arbetat med dessa utmaningar och hittat sätt att lösa dem.

Eventbrite - DevTribe Gathering 10

 

Vi söker fler talare som vill dela med sig av sina erfarenheter om testautomatisering. Om du har en idé till en talare, känner någon, eller tror att du har något att presentera själv, tveka inte att fylla i och skicka in formuläret nedan!

Detaljer

Datum:
15 mars
Tid:
17:00 - 20:00
Pris:
Gratis
Evenemang Taggar:
Webbplats:
https://www.eventbrite.com/e/devtribe-gathering-10-registrering-31878454315

Arrangör

Softhouse
Webbplats:
www.softhouse.se

Plats

Nackademin
Tomtebodavägen 3a
Solna, 171 65 Sverige
+ Google Map