Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

DevTribe Gathering 14

16 mars 2020 @ 08:55

Så tänker en hacker – Obs! Eventet skjuts upp till hösten 

Med anledning av den senaste tidens utveckling av Corona-viruset (Covid-19) samt regeringens beslut om att förbjuda folksamlingar har vi beslutat att skjuta upp vårt nästa devTribe till hösten. Att följa riktlinjerna är i grund och botten att visa hänsyn och att ta ansvar för varandra och vi känner en trygghet i att ni delar detta förhållningssätt.

Kontakta oss på akademi@softhouse.se om du har några frågor. 

 

Så tänker en hacker

Säkerhetsarbete handlar om att förbereda sig på det oväntade, minimera risker och extra kostnader innan de inträffar. Detta för att spara pengar och skydda organisationens framtid. Med en bra riskhantering och kontinuerliga säkerhetskontroller kan man skydda sitt företag. Men hur funkar det om man verkligen vill testa systemet och identifiera sårbarheter? Jo man kan själv hacka sig in för att påvisa eventuella brister och utmaningar i systemet.

Som utvecklare, när man designar sin kod, måste man känna till och förstå de risker och sårbarheter som finns och hur en hacker tänker. Typiskt för en hacker är att de alltid tar den enklaste vägen in i ett system, och det räcker att de hittar en enda sårbarhet i systemet eller omgivningen för att lyckas.

Varmt välkommen till en kväll med intressanta talare där säkerhetsfrågor är i fokus. Några av talarna är Sveriges mest framgångsrika white-hat hackers och säkerhetsexperter. Kom och lyssna, diskutera och snacka säkerhet. Vi bjuder på mat och dryck 🙂

OBS! Eventet skjuts upp till hösten – nytt datum kommer

Våra talare

Talare DTG-14: David Jacoby

Om Talaren: David is an security evangelist who is currently…

Talare DTG-14: Peter af Geijerstam

About the speaker: Peter har hackat några av världens största…

Vi söker fler talare

Vi söker fler talare som vill dela med sig av sina erfarenheter kring säkerhetshacking och goda hackare. Om du har en idé till en talare, känner någon, eller tror att du har något att presentera själv, tveka inte att fylla i och skicka in formuläret nedan!

Skicka mail till oss

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Detaljer

Datum:
16 mars 2020
Tid:
08:55
Evenemang Taggar:
, , , , ,

Detaljer

Datum:
16 mars 2020
Tid:
08:55
Evenemang Taggar:
, , , , ,